Speed's page

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Speed's page > Novinky > 2014

 

 
 

 
 

11.6.2014

  • Přidal jsem nějaké informace o projektu velmi silné svítilny, jejíž stavbou, respektive zatím spíše vlastníím návrhem, se zabývám zhruba  od září 2011

 
 

 
 

15.5.2014

  • Tak skoro přesně po půl roce konečně alespoň nějaký update. Web existuje sice už o něco déle, než 11 let a měsíc, ale poslední dobou dost stagnuje.

  • Na web jsem hodil některá svoje videa z Youtube. Jedna sada je z mé oblíbené střílečky Unreal Tournament 99, další z mých pokusů s mikroprocesorem ATmega48 a poslední jsou dvě videa z kola.

  • Původně jsem měl v ůmyslu sem hodit nějaký článek o tom, jak už zhruba dva roky vymýšlím ledkovou supersvítilnu, kvůli které jsem se začal učit programovat mikroprocesory, ale narazil jsem na předpřipravené videa a tak jsem nechtěl tam dávat ikonu "Ve výstavbě" a tak vzniknul trochu jiný update, než jsem původně zamýšlel.
 
 

 
 

13.5.2014

  • Samotného mě překvapilo, jak  rychle přibyla další novinka. Dozvěděl jsem se totiž o tom, že Epic připravuje další díl Unrealu Tourmentu. Jelikož 3 pokračování bylo takové neslané nemastné, rozhodl se pro úplně odlišný přístup. Základní hra bude zcela zdarma a umožní hráčům, aby si sami udělali modifikace, jenž pak budou moci prodávat v obchodě u Epiicu. Pokud umíte anglicky, pak pokračujte zde a pokud ne, nezoufejte a podívejte se zde. Jinak ohledně vydání této zprávy je ve slevě na Steamu balíček  (bohužel nekompletní - chybí UT2k3 a UT3) starších dílů s 50% slevou.

 
 

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky