Speed's page

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Speed's page > Novinky > 2015

 

 
 

 
 

10.10.2015

  • Jelikož web Giveaway od the day byl kompletně překopán, přestaly chodit panely, jenž upozorňovaly na software v akci - možnost ho získaz zcela zdarma a bez omezení pro domácí užité. Kromě starší sekce Games se přidaly dalsí -Android a IPhone. Bohužel s novým webem zmizela možnost nastavit panel včetně obrázku a tak je nyní jen textový. Další problém je ten, že pro Android a iPhone nexistuje panel žádný. Nicméně bývají tam hodně zajímavé kousky. A zase naopak tam občas bývá program v ceně 150$ (samozřejmně na 24 hodin zdarrma) a přitom udělá úplně stejnou službu jako free program. Nicméně odistalovat to lze vždy. Odkazy na zmíné aktuální programy naleznete jako už delší dobu na konci této stránky.

  • Vzhledem k tomu, že editor, ve kterém web tvořím, nemá dobře ošetřené dva nezávislé sloupečky drobných prvků, rozhodl jsem se přesunou banery zpřátelených webů pod první novinku. 3/4 práce při úpravě úvodní stránky spočívala v zarovnání banerů s textoem tak, aby nebyly nikde mezery. Byní toto odpadne a budu se moci více věnovat vlastnímu webu, místo srovnávání úvodní stránky.
 
 

 
 

12.9.2015

  • Pokus o opravu mobilu v Mironetu nakonec dopadl alespoň částečně dobře. Sice ho neopravili, ale alespoň mě vrátili peníze za diagbostiku, jelikož jsem po nich chtěl opravu jenž sice nabízejí, ale neumí provést. Detaily v akutalizovaném článku.

 
 

 
 

9.9.2015

  • Minulý pátek jsem na projížďce na kole upadnul a ač se mobil země ani kola při pádu nenarazil, setrvačné síly stačily na to, aby se mě pochroumal napájecí konektor. Pokus o opravu mobilu v Mironetu, ač přesně tento druh opravy nabízejí i pro můj mobil (výměna napájecího konektoru), dopadl špatně. Ač tuto opravu nabízejí včetně ceny, v reálu ji neumí provést. Více o tom v novém článku.

 
 

 
 

1.9.2015

  • Z důvodu výhodnějšího hostingu, jsem přešel z "tram Station" na "easy Forpsi". Jedním z důvodů bylo i to, že u Forpsi mám zaregistrovanou doménu a proto je jednodušší se dohadovat s jedním subjektem, než se dvěma.

 
 

 
 

24.6.2015

  • Před deseti měsíci mě zaujal příspěvek Alana na fóru fotonmagu, jenž vyústil v nákup malé výkonné led svítilny Convoy S2+. Tím to ale neskončiilo. Pár známých, když tu svítilnu vidělo v akci, tak ji chtělo taky. Více najdete v článku.

 
 

 
 

2.5.2015

  • Jelikož se tu už velice dlouhou dobu nedělo a já nemám čas poslední dobou vůbec na nic ohledně webu, přidal jsem pár obrázků k článku o projektu své ultimátní svítilny, jenž též výrazně zanedbávám. Upravil jsem též několik parametrů v rámečku, aby byly blíž zjištěné realitě.

 
 

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky